Butlletí Lumínic

Subscriu-te al newsletter

#LUMINICFESTIVAL

LUMÍNIC FESTIVAL

Que és Lumínic?

LUMÍNIC es presenta com el primer festival de fotografia de Sant Cugat del Vallès. Crea una experiència visual única, irrompent a la ciutat per estudiar el fet fotogràfic des de noves perspectives i inundant els espais públics. En una setmana d’obertura i dos mesos de recorregut, es desplega una programació completa dedicada a la fotografia d’autor i que compta amb exposicions, xerrades, tallers i taules rodones generant una vivència innovadora. Vehiculat en un nou fil conductor cada any, pretén ser un punt de referència per la fotografia contemporània i una experiència transformadora per als visitants.

Es planteja com un esdeveniment inclusiu i participatiu. Un espai de coneixement i divulgació fotogràfica, on els visitants podran gaudir d’autors consagrats i emergents, tant nacionals com internacionals.

L'equip de Lumínic

Lumínic neix a partir de diverses iniciatives per part d'entitats que treballen dins de l'àmbit fotogràfic per crear un festival fotogràfic a Sant Cugat del Vallès.
Tres entitats amb un objectiu comú que decideixen constituir un projecte unificat amb voluntat d’organitzar "LUMÍNIC. Aquestes són: "Agita Cultura", "La Fotogràfica" i "QgatFoto". Cadascuna de les entitats promotores aporten dos socis a la coordinadora, organitzadora i gestora de "LUMÍNIC". Per la seva part, l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès aporta dos representants amb funció d’entitat coproductora.

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
luminic