top of page

LUMÍNIC FESTIVAL

Que és Lumínic?

LUMÍNIC és el festival de fotografia de Sant Cugat del Vallès, que des del 2019 impulsa la fotografia d'autor. LUMÍNIC inunda Sant Cugat del Vallès transformant-la en un punt de trobada per als enamorats de la fotografia. Irromp a la ciutat per estudiar el fet fotogràfic, generant nous espais de coneixement i reflexió, amb un caràcter inclusiu i participatiu. En una setmana d'obertura i dos mesos de recorregut, es desplega una programació completa que compta amb exposicions, xerrades, tallers i taules rodones. Vehiculat en un nou fil conductor cada any, els visitants podran gaudir d'autors consagrats i emergents, tant nacionals com internacionals. Lumínic és una plataforma que treballa tot l'any, generant sinergies amb altres agents culturals per la promoció de la fotografia.

L'equip de Lumínic

LUMÍNIC neix a partir de diverses iniciatives per part d'entitats de Sant Cugat del Vallès per crear un festival de fotografia. 

Lumínic està co-dirigida pels fotògrafs Amanda Bernal, Bernat Millet i Marc Vidal. Les nostres trajectòries multidisciplinaris i el treball transversal, ens permet mostrar projectes fotogràfics de qualitat.

Foto_equip_Lumínic_2020.JPG
bottom of page