top of page

COM ARRIBAR

SANT CUGAT DEL VALLÈS
AccesStCugat.jpg
EN COTXE

Les principals vies d'accés són les autopistes C-16 (Barcelona, Terrassa, Manresa) i AP-7 (Lleida, Tarragona, Girona). També es pot arribar per carretera des de Cerdanyola, Rubí i Barcelona (per la Rabassada o per Vallvidrera). Els túnels de Vallvidrera són una altre opció però de pagament.

Si us desplaceu en cotxe al centre de Sant Cugat trobareu més d'un miler de places de pagament als aparcaments soterrats de les places de la Vila, can Quitèria, Lluís Millet i Quatre Cantons. També, prop d'eixos comercials i equipaments disposeu de zones blaves, aparcaments de pagament per a un màxim de dues hores. Són gratuïtes a l'agost.

Plànol d'aparcaments (zones blaves i pàrquings)

EN TREN

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya

Sant Cugat està ben connectada per transport públic amb les poblacions més importants de l'entorn, per tren (FGC i Rodalies) i per autobusos interurbans.

Els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) tenen les línies Barcelona - Vallès (S1, S2, S5 i S55) amb parada a l'estació de Sant Cugat.

Consulteu preus i horaris al web de: FGC

Rodalies de Catalunya

L'estació de Sant Cugat del Vallès forma part de l'actual línia R8 de Rodalies de Catalunya, que enllaça les estacions de Martorell i Granollers-Centre, travessant les comarques del Baix Llobregat, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental. La R8 és la primera línia del sistema de Rodalies que no passa per la ciutat de Barcelona.

 

Més informació a la web de Rodalies de Catalunya.

EN AUTOBUS

Les quatre línies d'autobusos interurbans que gestiona el Grup Sarbus connecten per carretera Sant Cugat amb Barcelona (fins el passeig Fabra i Puig o la plaça Lesseps) i els municipis vallesans de Terrassa, Rubí, Sant Quirze i Cerdanyola.

  • A4 Sant Cugat del Vallès - Cerdanyola del Vallès - Barcelona

  • A6 Sant Cugat del Vallès - Barcelona (per Arrabassada) Pl. Lesseps

  • B7 Rubí - Sant Cugat del Vallès - Cerdanyola del Vallès

  • B8 - Sant Cugat del Vallès - Rubí - Terrassa (Hospital)

 

Consulteu recorreguts i horaris al web de Sarbus

EN TAXI

L'Institut Metropolità del Taxi gestiona el servei del taxi a l'Àrea Metropolitana de Barcelona i en municipis propers com Sant Cugat. Una vintena d'emissores de radiotaxi operen en tota aquesta zona.

A Sant Cugat tenen la seva seu dues empreses de taxi:

 

Al municipi existeixen sis parades de taxi, situades al costat de: CAP Sant Cugat (carrer de la Mina), estació FGC Sant Cugat (carrer Andana), estació FGC Valldoreix (carrer Església), AC Hotel (plaça Xavier Cugat), Hotel Sant Cugat (carrer Cèsar Martinell) i Hospital General de Catalunya.

EN AVIÓ

L'aeroport més proper és el de Barcelona, a 26 km (uns trenta minuts en cotxe). L'Aeroport de Girona - Costa Brava és a 87 km (a menys d'una hora per autopista).

PUNT D'INFORMACIÓ

L'Oficina de Turisme (OT) és el punt d'infromació de Sant Cugat del Vallès on podràs trobar l’assessorament i la difusió de l’oferta turística de la ciutat (activitats culturals, esportives i de lleure, museus i monuments, allotjament i restauració, etc.) i de la resta de Catalunya.

Més informació: visitsantcugat.cat

Plaça d' Octavià, 10 
08172 Sant Cugat del Vallès

936 759 952    

bottom of page